Dodatna Oprema za Video Nadzor

Dobrodošli na stranicu posvećenu dodatnoj opremi za video nadzor, gde vam nudimo širok asortiman proizvoda koji će unaprediti i optimizovati vaš sistem nadzora.

Solarni paneli za kamere:

Naši solarni paneli su idealno rešenje za kamere koje se koriste na mestima gde je pristup električnoj energiji ograničen. Ovi paneli omogućavaju kontinuirano napajanje kamera bez potrebe za redovnim punjenjem ili priključivanjem na električnu mrežu.

SD kartice za snimanje:

Za praktično i pouzdano skladištenje snimaka, preporučujemo naše SD kartice visokih performansi. Sa kapacitetima koji odgovaraju vašim potrebama, omogućavaju vam da lako čuvate važne video zapise direktno na kameri.

UPS napajanje:

UPS (Uninterruptible Power Supply) napajanja su ključna za očuvanje integriteta vašeg sistema i podataka u slučaju nestanka struje. Ovi uređaji obezbeđuju sigurnost i neprekidan rad vaših kamera, čak i u uslovima nepredviđenih prekida napajanja.

Razvodne kutije i propratni materijal:

Za profesionalnu instalaciju i organizaciju vašeg sistema video nadzora, naša ponuda uključuje raznovrsne razvodne kutije, nosače za montažu, kablovske vezice i ostali pribor. Svi proizvodi su dizajnirani da olakšaju postavljanje, održavanje i efikasno upravljanje vašim kamerama.

Aplikacije za praćenje video nadzora:

Pametne aplikacije za praćenje video nadzora omogućavaju vam da pratite svoj dom ili poslovni prostor u realnom vremenu putem mobilnih uređaja kao što su pametni telefoni ili tableti, kao i putem računara.

Dodatna oprema za video nadzor

Naša misija je pružiti vam kvalitetne proizvode koji će unaprediti performanse vašeg sistema video nadzora, osiguravajući pouzdanost i sigurnost u svakom trenutku.

Za dodatne informacije o našoj ponudi, slobodno nas kontaktirajte – stojimo vam na raspolaganju za sve vaše potrebe i zahteve.

REOLINK-DA VAM NIŠTA NE PROMAKNE

Ovlašćeni uvoznik Reolink proizvoda E shop 025 Plus