Veliki izbor kamera za video nadzor Reolink.

Kamera za video nadzor

Ovlašćeni uvoznik i distributer Reolink za Srbiju.

 Garancija na svu opremu 2 godine!

PoE kamere, bežične WiFi kamere, NVR snimači, kompleti video nadzora, solarne kamere, kamere na baterije i još mnogo toga.

Vrhunski kvalitet opreme.

Kamere za video nadzor rezolucije do 12 megapiksela

Ovlašćeni distributeri i uvoznici Reolink opreme za Srbiju!

Reolink kamere za video nadzor su savršeno rešenje za sigurnost vašeg doma ili posla.

Reolink brend proizvodi kamere visokog kvaliteta, sa širokim spektrom funkcija, koje su dostupne po razumnim cenama. Reolink kamere su kompatibilne sa svim vrstama mreža i pružaju jednostavnu instalaciju, brzi prenos podataka i visoki kvalitet slike i zvuka.

Reolink kamere za video nadzor su dostupne u različitim oblicima i veličinama, uključujući bullet kamere, dome kamere, PTZ kamere i kamere sa dvostrukim objektivima. (Reolink DuO)

Sve kamere su opremljene naprednim funkcijama, uključujući noćno snimanje, detektore pokreta, snimanje zvuka, prepoznavanje ljudi i vozila (neki modeli), prepoznavanje životinja (neki modeli) neprekidno snimanje, time lapse snimanje, podršku za Cloud usluge i još mnogo toga.

Kamera za video nadzor sa mogućnošću Time Lapse snimanja

Reolink kamere su dizajnirane da pruže maksimalnu sigurnost vašeg doma ili posla, bez obzira na vremenske uslove ili druge okolnosti. Ovaj brend je poznat po proizvodnji kamera visokog kvaliteta, sa jednostavnim funkcijama i prihvatljivim cenama, što čini Reolink kamere idealnim rešenjem za svakoga.

Otkrijte najbolje kamere za video nadzor sa širokim spektrom funkcija i naprednim tehnologijama. Osigurajte sigurnost svog doma ili posla sa kamerama visokog kvaliteta i jednostavnog korištenja.

Ukoliko želite obezbediti sigurnost vašeg doma ili posla, uzimajući u obzir funkcionalnost i cenu, onda su Reolink kamere idealno rešenje za vas.

Izaberite vaš model  kamera za video nadzor i osigurajte sigurnost svog doma ili posla već danas.

Budite bez brige, svi Reolink proizvodi su sa garancijom od 2 godine plus produžena garancija od 6 meseci nakon registracije proizvoda preko Reolink aplikacije – REGISTRACIJA PROIZVODA

REOLINK-DA VAM NIŠTA NE PROMAKNE