LTE/4G KAMERE

Kamere sa sim karticom

SIM KAMERA

Sim kamera, mobilne, bežične nadzorne kamere kompanije Reolink rade sa modernom 4G LTE tehnologijom i imaju slotove za SIM kartice. Moderna tehnologija sa napajanjem na bateriju i punjenjem putem Reolink Solarnih Panala omogućava dugo vreme rada bez potrebe za čestim obilascima kamera.

Reolink GO kamere

Uz rezoluciju kamera do 8mp, snimanje zvuka, prepoznavanje ljudi i vozila, čak i prepoznavanje životinja (Reolink KEEN RANGER PT) ništa ne može da vam promakne.

lovačke kamere

Reolink Keen kao najbolja lovačka kamera u 2022 godini

Uz podršku za memorijske kartice veličine do 256 gb ( u zavisnosti od kamere)

Mogućnost povezivanja Reolink solarnih panela omogućava još veću fleksibilnost i praktičnost. Kamere su zbog toga  idealno nadzorno rešenje za mesta gdje nema priključka za struju i WiFi signala kao što su: gradilišta, vrtovi, njive, pčelinjaci, farme itd. Obezbedite sve što poželite.

LTE-4G Kamere-Sim kamera

Osnovna kategorija za sve koji traže kvalitetan video nadzor putem mobilne mreže. Kamere su opremljene tehnologijom za prepoznavanje ljudi, vozila i čak životinja, što ih čini idealnim izborom za raznovrsne primene, od kućnog nadzora do monitoringa divljih životinja.

Neka vaša bezbednost i praćenje događaja budu na prvom mestu uz Reolink kamere za video nadzor sa sim karticom. Ove napredne kamere pružaju visokokvalitetno snimanje u realnom vremenu, čak i na lokacijama gde nema Wi-Fi mreže. Sa podrškom za sim karticu, ove kamere su idealne i kao lovačke kamere, omogućavajući vam da pratite i snimate divlje životinje u njihovom prirodnom okruženju. Uz izuzetnu rezoluciju slike, noćni vid i napredne funkcije kao što je detekcija pokreta, Reolink kamere sa sim karticom su svestrano rešenje za sigurnost, nadzor i praćenje, bez obzira da li se koriste kod kuće, u kancelariji ili u prirodi.

Reolink Go modeli se koriste i kao Lovačke kamere i Trail kamere