Kamere za video nadzor – Kamere na Baterije

Veliki izbor kamera za video nadzor. Kamere na baterije Reolink! Veliki izbor kamera na baterije. Kamere za video nadzor visokog kvaliteta uz mogućnost povezivanja sa Reolink solarnim panelima. Rezolucije do 8mp ili 4k kamere. Garancija 2 godine!

Uz mogućnost uživo praćenja i pregleda snimaka sa Windows računara, Android ili IOS mobilnih telefona i tablet uredjaja.

Kamera za video nadzor na baterije

Sigurnosne kamere za video nadzor koje rade na baterije su 100% bežične kamere. Ne zahtevaju drugo napajanje, kablove, ožičenje! Vrlo je  lako da premestite svoju Reolink bežičnu baterijsku sigurnosnu kameru bilo gde i postavite je za nekoliko minuta.

Bežične spoljne i unutrašnje sigurnosne kamere kompanije Reolink imaju mogućnost povezivanja na solarni Reolink solarni panel. Povežite svoju  bežičnu kameru sa solarnim panelom i tako obezbedite dovoljno energije za dnevno i noćno praćenje.

Solarne kamere za video nadzor

Uz starlight noćni vid ili visokokvalitetni infracrveni noćni vid Reolink kamere imaju visok kvalitet noćne vidljivosti.

Neke modeli imaju i svoju led diodu i samim tim imaju noćni vid u boji

Naše kamere su vro jednostavne za povezivanje tako da nema potrebe da plaćate majstore. Uradi sam video nadzor!!

Baterijske kamere su idealne za ljude koji traže fleksibilnost i jednostavnost u video nadzoru. Bez potrebe za strujnim kablovima, ove kamere se lako premeštaju i instaliraju se brzo i jednostavno. Kamere na baterije takođe nude napredne funkcije poput visoke rezolucije snimanja, noćnog snimanja, senzora pokreta i punu podršku za mobilne aplikacije. Istražite našu široku ponudu baterijskih kamera i pronađite idealno rješenje za svoje potrebe.

Bežične kamere na baterije

Bežične kamere za video nadzor

Testirajte najnovije tehnologije sa našim  kamerama na baterije.  Ove pametne i prenosive kamere nude jednostavno snimanje bez potrebe za strujnim kablovima. Osigurajte sigurnost svog prostora sa kamerama na baterije visokog kvaliteta

Postignite bezbednost uz uštedu novca.

video nadzor preko mobilnog telefona cena
mini kamera za video nadzor
sigurnosne kamere za kucu cena
mini kamere za video nadzor
spoljne kamere za video nadzor

bezicni video nadzor cena

Budite bez brige, svi Reolink proizvodi su sa garancijom od 2 godine.

REOLINK-DA VAM NIŠTA NE PROMAKNE