PoE kamera

PoE Kamere sa napajanjem preko mreznog kabla (PoE) je mnogo bolja aternativa nego tradicionalna sigurnosna kamera koja se povezuje putem koaksijalnog kabla.

Najbolje kamere za video nadzor – PoE IP kamere

Reolink kamere su pametne i napredne kamere za video nadzor koje se lako povezuju putem PoE napajanja.

PoE tehnologija se koristi za prenos podataka i napajanja preko jednog lan ( internet ) kabla.

Bez ikakvih problema signal i struja se prenosi do kamere na razdaljinama do 100 metara

UTP povezivanje , ultra jasni video zapisi do 12 MP rezolucije.
Reolink PoE IP kamere imaju mogućnošću povezivanja sa NVR snimačima za video nadzor ili samostalnog rada i snimanja na micro sd karticu koja se postavlja direktno u kameru.

PoE, odnosno Power over Ethernet

PoE kamera, za razliku od CCTV kućnih kamera je mnogo bolje rešenje. Bez potrebe za dodatnim kablom za napajanje. Kroz jedan mrežni kabel se pušta i struja i signal.
Reolink PoE sigurnosne kamere su takođe HD IP kamere. Sa rezolucijom od 12MP, 8MP ili 5MP. Video zapis je  visoke definicije uz veću jasnoću, čak i noću.

Otkrijte najbolje kamere za video nadzor sa širokim spektrom funkcija i naprednim tehnologijama. Osigurajte sigurnost svog doma ili posla sa kamerama visokog kvaliteta uz jednostavno korištenje.

PoE kamera za video nadzor

Sa vodootpornim dizajnom i savršenom uskladjenošću sa Reolink PoE NVR-om.  PoE IP kamere kompanije Reolink obezbeđuju 24/7  video nadzor u zatvorenom i na otvorenom.

Reolink kamere su dizajnirane da pruže maksimalnu sigurnost vašeg doma ili posla, bez obzira na vremenske uslove ili druge okolnosti. Reolink brend je poznat po proizvodnji kamera visokog kvaliteta, sa mnogobrojnim funkcijama i razumnoj ceni, što čini Reolink kamere idealnim rješenjem za svakoga.

Za nadgledanje velikih površina sa jednom kamerom, Reolink outdoor PoE PTZ IP kamera je takođe vrhunski izbor.