Reolink doorbell-Video zvona

Reolink Doorbell je vrsta video zvona koje se koristi za nadzor ulaza u vaš dom ili poslovni prostor.

Ova vrsta proizvoda omogućuje vam da vidite i čujete tko je ispred vaših vrata putem aplikacije na vašem pametnom telefonu, tabletu ili računaru.

Reolink doorbell

Ovo zvono ima funkciju detekcije pokreta, tako da će vas odmah upozoriti ako neko priđe vašim vratima. Pored toga, ima i funkciju noćnog vida, tako da možete videti ko je ispred vaših vrata čak i u mraku.

Ova vrsta video zvona takođe ima mogućnost dvosmerne komunikacije, što znači da možete razgovarati sa posetiocima preko zvona čak i ako niste kod kuće. Ovo je korisna funkcija ako očekujete važnu dostavu ili ako želite proveriti ko je ispred vaših vrata prije nego što ih otvorite.

Video zvono Reolink

Reolink Doorbell se lako instalira i povezuje se sa vašom kućnom Wi-Fi ili LAN mrežom. Ovaj proizvod je izrađen od visoko kvalitetnih materijala koji su izdržljivi i otporni na vremenske uslove, tako da možete biti sigurni da će trajati dugo vremena.

Sa mogućnosću snimanja na memorijske kartice ili Reolink NVR snimač  naša zvona su ujedno i deo vašeg sistema za Video nadzor