Aplikacija za video nadzor

Aplikacija za video nadzor  Reolink

Android uredjaji

Iphone uredjaji

Opis

Aplikacija za video nadzor Reolink

Striming uživo, reprodukcija klipova, prilagodite detekciju pokreta i još mnogo toga. Povežite se sa svojim voljenima kad god i gde god da ste.

Aplikacija za video nadzor

Mozete preuzeti ovde

Upravljajte svojim video nadzorom sa bilo kojeg mjesta u svetu putem aplikacije za video nadzor. Sa jednostavnim korištenjem i naprednim funkcijama, možete pratiti što se događa u svom domu ili na poslu u svako doba dana i noći.
Video nadzor Reolink

Reolink kamera će vam slati upozorenja kada detektuje kretanje. Tako da možete odmah znati kada provalnici provale u vašu kuću ili kada se vaša deca vrate iz škole.

Aplikacija za video nadzor pruža vam jednostavno upravljanje vašim video nadzornim sistemom, bilo da se radi o kući ili poslu. Dizajnirana sa korisnicima u mindu, aplikacija vam omogućava da pratite što se događa u realnom vremenu, pregledavate snimke, primajte obaveštenja o pokretima i još mnogo toga.

Aplikacija je dostupna za preuzimanje na mobilne uređaje i omogućava vam pristup vašem video nadzoru bilo gdje u svijetu. Isprobajte aplikaciju za video nadzor i osigurajte sebi jednostavan i efikasan način upravljanja Reolink video nadzorom.

Obaveštenje putem mejla

Besplatan program za video nadzor

Pregledajte do 36 kamera odjednom

Budi u toku
sa bilo kog mesta u nilo koje vreme

Sve vaše Reolink kamere se mogu dodati u Reolink aplikaciju ili softver ne bitno gde se nalaze. Gledajte uživo  nekoliko kamera istovremeno i budite svesni svoje kuće ili kancelarije, bilo kada i sa bilo kog mesta.

Aplikacija za video nadzor

Jednostavno premotavanje

Nikada ne propustite ništa

Intuitivan dizajn vremenske linije u softveru(programu) ili aplikaciji omogućava vam da lako pronađete video zapise koji vas interesuju. Identifikujte lopova , otkrijte gde je vaš pas otišao ili ponovo proživite srećno vreme na roštilju sa porodicama.

Aplikacija za video nadzor Reolink

Snimci se mogu skladištiti lokalno

kao i na memorijke kartice postavljene direktno u Reolink kamere za video nadzor.

Reolink kamere takodje podržavaju Offsite skladištenje snimaka na Reolink Cloud (neki modeli) ili FTP server kao dodatnu zaštitu

Besplatan program za video nadzor

Zone pokreta

Fokusirajte se na važne oblasti

Odredite područja detekcije i prilagodite nivo osetljivosti na pokret za svaku kameru prema vašim potrebama. Na primer, napravite zone kretanja oko prilaza ili ulaznih vrata da biste smanjili neželjene alarme sa obližnjih puteva sa velikim prometom.

Besplatan program za video nadzor Reolink
Aplikacija za video nadzor takođe vam omogućava da kreirate snimke u realnom vremenu i spremite ih na vaš uređaj.
Funkcije kao što su određivanje zone senzora,prepoznavanje ljudi, vozila , životinja i još mnogo toga.
Omogućavaju vam da se fokusirate na ono što je najvažnije.
Aplikacija također podržava više kamera,( do 36 kamera ) što znači da možete pratiti više lokacija ili soba istovremeno. Iskoristite napredne funkcije i jednostavno upravljanje kako bi ste osigurali dodatni nivo sigurnosti. Preuzmite aplikaciju za video nadzor i zaštitite ono što vam je najvažnije.

Zakazivanje snimanja putem aplikacije za video nadzor

Snimanje pokreta ili 24/7 konstantno snimanje, vi odlučujete uz jednostavno pedešavanje.

Reolink kamera se može podesiti da snima u različitom režimu u različito vreme. Snimanje 24/7 idealno je u oblastima sa velikim prometom kao što su ulazi u prodavnice, dok u regionima sa nižim aktivnostima kao što su skladišta ili noću, snimanje izazvano pokretom može vam pomoći da uštedite prostor za skladištenje.

* Kamere na baterije ne podržavaju snimanje 24/7.

Višekanalno deljenje

Podelite svoje #ReolinkCaptures

Podelite video snimljen vašom kamerom sa prijateljima ili porodicom preko Fejsbuka, Tvitera ili Reolink zvaničnog sajta, kako bi mogli da prate najnovije događaje ili da podele vašu sreću.

Jedna aplikacija/softver  za svu kontrolu

Besplatan program za video nadzor

Budite bez brige,svi Reolink proizvodi su sa garancijom od 2 godine

Reolink-da vam ništa ne promakne

Drugi modeli WiFI kamera

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Aplikacija za video nadzor“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *