SD kartice i micro SD kartice: Izbor formata za svaku priliku

Memorijska kartica za kameru

Memorijske kartice – Sd kartice za vrhunski kvalitet snimka na svim vašim kamerama za video nadzor.

Memorijske kartice u našoj ponudi.  Imamo sve popularne formate memorijskih kartica, uključujući standardne SD i miniaturized microSD kartice. SD kartice su idealne za digitalne kamere i DSLR aparate, a microSD kartice se savršeno uklapaju u moderne pametne telefone, tablete i akcione kamere.

 

Kapacitet snimanja Reolink kamera na mikro SD kartice:

  •      36.4 sati  na 64GB kartice
  •     72.8 sati  na 128GB kartice
  •   145.6 sati  na 256GB kartice

Proračun je radjen  na osnovu podrazumevane brzine prenosa kamere od  (4096 kbps). Stvarno vreme snimanja zavisi od podešavanja kamere. Rezultati mogu varirati. Saznajte više o tome OVDE.

Ako želite da snimate video zapise duže vreme ili da imate više kamera možete ih sve zajedno povezati sa nekim od naših  kompatibilnim Reolink snimačem za video nadzor (NVR -om)koje možete pogledati OVDE

Bez obzira na format, kod nas ćete pronaći kartice različitih kapaciteta, od kompaktnih 16GB opcija do impresivnih 512GB kartica koje mogu da prime sve vaše najdraže datoteke.

Micro SD kartica

Brzina i performanse: Izaberite pravu klasu

Brzina prenosa podataka je ključna specifičnost memorijskih kartica. U ponudisu SD kartice sa  različitim klasama brzine, označenim sa U i V. Za snimanje visokoresolucijskih video snimaka i brzo premeštanje velikih fajlova, izaberite kartice sa U3 ili V3 klasom. Za osnovne funkcije poputko snimanja slika i aplikacija, U1 ili V1 klasa biće sasvim dovoljna.