Snimači za video nadzor

Snimaci za video nadzor. Ako imate nekoliko Reolink IP kamera i želite snimati 24 sata, Reolink mrežni snimač je najbolji mogući izbor.

Uz mogućnost povezivanja do 36 Reolink kamera na jedan snimač.

Reolink snimači dolaze sa već predinstaliranim HDD diskom veličine izmedju 2 i 4 tb

NVR za video nadzor

Reolink NVR savršeno radi sa svim Reolink IP kamerama i omogućuje 24/7 snimanje, live view i druge pametne funkcije.

Uz svaki nas snimač dolazi i hdd za video nadzor velicine 2tb ili 4tb već postavljen i spreman za snimanje.

Povećajte sigurnost svog doma ili posla sa Reolink NVR snimačima za video nadzor. Ovi jednostavni za instalirati snimači nude visok kapacitet snimanja i punu podršku za Reolink kamere. Izaberite iz naše široke ponude NVR snimača i osigurajte sebi najbolju zaštitu.

Reolink NVR snimači su napredni i jednostavni za korištenje. NVR uređaji koji omogućavaju snimanje visokog kvaliteta i jednostavno pregledanje snimljenog materijala.

Snimaci za video nadzor-NVR snimači

Oni su idealni za osiguranje sigurnosti u domovima, poslovnim prostorima  i drugim mjestima gdje je potreban video nadzor.

Reolink NVR snimači omogućavaju jednostavnu integraciju sa Reolink kamerama, što čini da sistem bude jednostavan za instalaciju i korišćenje. Povećajte sigurnost svog prostora sa Reolink NVR snimačima

Reolink NVR

Reolink NVR snimači također pružaju široku lepezu funkcija, uključujući visok kapacitet snimanja, automatsko upozorenje u slučaju kretanja, brzo i jednostavno pregledavanje snimljenog materijala putem mobilne aplikacije ili Windows računara i punu podršku za noćno snimanje.

Korištenjem Reolink NVR snimača, možete osigurati da će vaša sigurnost biti pod kontrolom u svako doba dana i noći. Istražite našu široku ponudu i pronađite Reolink NVR snimač koji najbolje odgovara vašim potrebama.